#WeLoveToSwim

Buna ziua. Numele meu este Obretin Catalin Florin si reprezint Asociatia Club Sportiv ObSwim. In primul rand, vreau sa va multumesc pentru interesul acordat.
Sunt in lumea sportului de peste 20 de ani, iar practicarea inotului este un lucru minunat datorita beneficiilor aduse sanatatii si dezvoltarii sociale. De ce sa colaboram? De ce inot ? Vreau sa va spun ca alaturi de noi copiii vor avea o experienta magica in introducerea catre lumea acvatica, prin jocuri, jucarii si antrenori a caror misiune este de a crea un mediu relaxant, motivand si inspirand copiii care au o activitate cu adevarat benefica sanatatii lor. Ne implicam emotional in dezvoltarea cognitiva a copiilor. Este ceea ce ne defineste! Fost component al lotului olimpic de natatie si multiplu medaliat la campionatele interne cat si pe plan international am dovedit seriozitate si profesionalism doborand 6 recorduri nationale.
Ca si coordonator am reusit sa creez o echipa dedicata, plina de pasiune, ambitioasa, dornica sa impartaseasca cunostiintele acumulate tinerelor sperante. Este ceea ce va doriti pentru copilul dumneavoastra ! Garantam calitatea serviciilor noastre si ne dorim pentru copilul  dvs. sa fie fericit si impreuna sa-l ajutam sa-si invinga temerile. Dumneavoastra sunteti cel care decide cum isi va incepe calatoria in lumea apei. Oamenii tind sa creada ceea ce vad ! Avem o multime de prieteni, peste 2000 de like-uri pe facebook , care se bucura de serviciile noastre. Il puteti considera un semn ! Vino alaturi de noi !

No Replies to "#WeLoveToSwim"