Incepem Scoala de Inot Toamna 2017

Ai ajuns pe pagina aceasta cu un scop! De a imbunatati viata copilului tau. Bine ai venit in echipa! Antrenorii nostri vor face tot posibilul ca experienta copilului tau sa fie unica. Alina, Marian, Catalin si Gina ( psiholog licentiat in art-terapie ) sunt pregatiti sa le ghideze evolutia, motivandu-i in fiecare zi de antrenament.

 destinat copiilor cu varste de 5 – 7 ani  – Detalii

  destinat copiilor cu varste de 7 – 10 ani  – Detalii

  destinat copiilor cu varste de 7 – 14 ani  – Detalii

Dragii nostri, cu bucurie va anuntam ca si anul acesta, Gina Ilie, psiholog licentiat in art-terapie, va face parte din echipa noastra, aducand o contributie semnificativa dezvoltarii armonioase a copiilor. Odata cu inceperea scolii de inot, veti avea posibilitatea sa alegeti si programul de dezvoltare personala ce isi propune sa insoteasca copiii in procesul cunoasterii si explorarii de sine. Mai mult de atat, prin joc vor utiliza diferite tehnici terapeutice, precum desenul, metafora, basmele, drama-terapie, si se va realiza o comunicare specifica varstei lor.

  destinat copiilor cu varste de 7 – 14 ani  – Detalii

Programele se desfasoara in perioada 11 Septembrie – 17 Decembrie

Instructor natatie inot Obswim - Alina Petrut          

Antrenamentele se desfasoara la bazinul Olimpia – Iancului (sos. Iancului 128A) si bazinul Dinamo (sos. Stefan cel Mare)

 

No Replies to "Incepem Scoala de Inot Toamna 2017"