Cursuri de inot cu 2% din impozit

„Obswim” doreste sa-i ajute pe toti copiii, care vor sa faca sport, precum si pe aceia, care nu au posibilitatea de a se sustine financiar in sportul de performanta, dar care isi doresc cu adevarat acest lucru. De asemenea noi dorim sa ii incurajam pe toti aceia (chiar si adulti) care doresc sa faca miscare, sa practice un sport si sa invete sa inoate.

In aceasta perioada din an fiecare dintre Dumneavoastra poate lua decizia de a sustine performanta viitorilor campioni, contribuind la dezvoltarea clubului Obswim prin redirectionarea a 2% din impozitului anual pe venituri catre ascociatia noastra si noi va vom multumi pentru acest lucru.
Nu va costa mai mult de 2 minute din timpul dumneavoastra ! Asociatia Club Sportiv „Obswim” este asociatie fara scop patrimonial, catre care se poate redirectiona 2% din impozitul anual pe salariu si venituri asimilate cu salariile.

Mai jos aveti cererea pentru aceasta directionare.

Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si asimilate salariilor – 230

Aceasta cerere trebuie depusa la registratura organului fiscal, sau poate fi trimisa prin posta prin scrisoare recomandata, de catre dumneavoastra
SAU
Puteti sa o aduceti la bazin (sau incarca aici, mai jos, pe site).

ASOCIATIA CLUB SPORTIV OBSWIM
str. Carei nr. 1, Bl. A11, ap. 15, sector 2 – Bucuresti
Cod de Inregistrare fiscala: 34108709
Inregistrata la Judecatoria Sectorului 2 sub numarul 167/14.12.2014
Cont IBAN: RO 68 RNCB 0076 1450 9881 0001, deschis la BCR sector 5