Lectii de inot oricand, de oriunde

Stim ca esti foarte ocupat, iar programul copilului tau nu se incadreaza tocmai bine cu al cursurilor de inot. Dar iti doresti mult ca el sa invete sa inoate sau doar sa faca miscare, inotand, practicand un sport care este o optiune excelenta pentru a face miscare in orice perioada a anului. Inotul nu iti forteaza articulatiile, din contra, este considerat o activitate cu risc scazut de injurii daca este practicata asa cum trebuie si chiar ajuta la vindecarea diverselor afectiuni ale aparatului locomotor.

Aplicatie rezervari cursuri de inot la bazinele Dinamo, Steaua sau Olimpia IanculuiAplicatie rezervari cursuri de inot la bazinele Dinamo, Steaua sau Olimpia Iancului
Incercam sa te ajutam sa-ti organizezi mai usor programul si sa poti sa iti rezervi o ora de inot la Obswim atunci cand ai timp liber. Ai nevoie doar de telefonul mobil si de aplicatia pentru Android sau cea pentru iPhone care te ajuta sa faci asta.

Totul acum e simplu. Alege bazinul unde doresti sa programezi lectia si apoi doar atingi ora cand doresti  sa vii la lectie. De oriunde si oricand poti tu. Suntem flexibili ca program, tu stabilesti cand (in timpul orarului Obswim) si poti face programarea lectiilor de oriunde. Noi te asteptam cu drag la bazinul de inot.
Get it on Google Play
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_152x45