Bazinul Steaua – Ghencea

Cursuri de inot la bazinul Clubului Steaua

se afla in cadrul complexului sportiv Steaua, situat in bdul. Ghencea nr. 35, sector 6 – Bucuresti.

In incinta complexului din Ghencea se afla doua bazine: bazinul de polo are dimensiunile de 33m x 25m cu adancimea de 2,30 metri. De asemenea in complexul Steaua mai exista si un bazin de inot cu 5 culoare de 25 de metri, cu adancimea cuprinsa intre 1,20 metri si 1,80 metri, ideal pentru cursuri de initiere inot pentru copii. Bazinul de inot Steaua dispune de asemenea de 400 de locuri in tribune, vestiare, sauna si sala de pregatire fizica.

Preturile cursurilor de inot incep de la 120 de lei pentru un abonament de 4 sedinte. Pentru inscrierea la cursurile de initiere inot desfasurate la bazinul de inot Steaua puteti accesa formularul de rezervarea abonamente cursuri inot

Bazinul a fost inaugurat pe data de 5 decembrie 2012 de catre domnul comandant al CSA Steaua – col. George Boroi, in prezenta domnului Ministru al Apararii Nationale – Corneliu Dobritoiu si a doamnei presedinte a ANST (Agentiei Nationale pentru Tineret si Sport) – Carmen Tocala.

Situat in bdul. Ghencea nr. 35, bazinul de inot este in apropierea cartierelor Militari, Drumul Taberei, Ghencea, 13 septembrie, Arsenalului, Dealul Spirii, Cotroceni, Rahova, Ferentari,  asigurand astfel un acces facil la cursuri de inot locuitorilor din aceste cartiere, folosind tramvaiele 41 sau 47, dar si autobuzele 126, 185, 221, 222, 302, 408, 427, 428, 453, pana la statia RATB Ghencea

Bazinul este acoperit, si permite organizarea de cursuri de inot atat vara, cat si iarna, iar dotarile bazinului de inot-polo fac cursurile de inot sa fie foarte comfortabile pentru toti cei care doresc sa inceapa initierea in inot sau chiar si pentru cei care doresc sa practice inot de agrement.

Orele la care se tin cursuri de inot la bazinul Ghencea sunt cele afisate in coloana din dreapta a acestei pagini. De asemenea, in cadrul orelor noastre, se pot organiza cursuri de inot cu antrenor personal.

Daca detineti deja un abonament si doriti sa va programati lectiile la cursurile noastre puteti accesa pagina de programari cursuri inot la Steaua sau puteti folosi aplicatiile noastre pentru telefoane mobile.

 

In apropierea bazinului de inot-polo al CSA Steaua mai exista bazinul de inot de la Premier SPA, piscina complexului rezidential Primavara din prelungirea Ghencea, bazinul de inot al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din soseaua Cotroceni, bazinul de inot al complexului Sportiv 2000 din strada Gabriela Szabo, piscinele Aqua Garden si Militari Wellness din complexul Militari Residence din strada Rezervelor.