Dezvoltam impreuna clubul Obswim

Asociatia Club Sportiv “OBSwim” a fost fondata in 2014 sub coordonarea lui Catalin Florin Obretin, component al lotului olimpic de natatie si multiplu medaliat in competitiile nationale si internationale de inot, detinator a 6 recorduri nationale, in urma carora a primit titlul de Maestru al sportului.

Asociatia isi doreste sa promoveze inotul ca un stil de viata sanatos, ce ofera beneficii indiferent de varsta, dezvoltand armonios corpul, ajutand copiii cu dizabilitati si probleme locomotorii.

Echipa noastra numara in acest moment 6 instructori de inot, care se implica emotional in dezvoltarea cognitiva a copiilor, bucurosi sa impartaseasca cunostiintele acumulate tinerelor sperante.

In prezent ne bucuram de 3000 de sustinatori pe site-urile de socializare, aproape 7000 de accesari lunare ale site-ului nostru, www.obswim.ro .

Cursurile de inot se desfasoara in cele mai importante bazine din Bucuresti, bine pozitionate, oferind parintilor posibilitatea de a alege locatia potrivita in functie de orarul zilnic al copiilor:

 

Proiecte propuse ale Asociatiei Club Sportiv Obswim: