Cupa „Mos Craciun” la Obswim 2017

           Apreciem efortul copiiilor, entuziasmul cu care iau parte la cursurile noastre si dorinta de a reusi sa devina cei mai buni. Ne bucuram mult sa vedem cum copiii termina un an plin de rezultate bune, in care au reusit sa isi invinga teama de apa, sa isi imbunatateasca tehnica si chiar sa participe la competitile pe municipiu, ajungand la cele regionale!

           Este un rezultat extraordinar – sa fii cel mai bun, dar este nevoie de multa munca, sustinere si motivatie ! Putini reusesc sa ajunga numarul unu sau pe podium. Acest lucru ii demotiveaza pe cei mai multi, facandu-i sa renunte inainte de a simti bucuria victoriei.

 

           Succesul presupune un proces pe termen lung. Un proces in care, putin cate putin, devii mai bun in fiecare zi. Si, cu fiecare zi, reusesti sa vezi mai departe, sa tintesti mai sus.

Noi, echipa Obswim, dorim sa oferim tuturor copiiilor sansa de a fi invingatori si de a purta cu mandrie medalia obtinuta in urma unui concurs dar si speranta de a reveni din nou pe podium. De aceea ne-am propus ca in fiecare an in preajma Craciunului sa organizam un concurs de inot in urma caruia toti copiii vor fi castigatori. Intr-un decor de poveste, Mos Craciun si invitatii lui speciali le vor oferi cadouri, diplome, medalii si multe alte surprize tuturor copiilor. Intre probe, spiridusii Mosului ii vor incuraja pe copii facandu-i prin jocuri sa zambeasca, sa glumeasca intre ei, distractia fiind pe primul loc.

Astfel va asteptam pe toti la cea de a 3 serbare „Cupa lui Mos Craciun la Obswim”, oraganizata la Bazinul Olimpia din Sos. Iancului 128 A

Duminica 17 Decembrie !

Ora de intalnire este 14:00, iar timp de 60 de minute, copii vor desfasura incalzirea, urmand ca proba de concurs sa inceapa la ora 15:00.

Aici puteti viziona evenimentele anterioare

Au Inceput Inscrierile !!!

 – click aici –

 Daca aveti cunostiinte de „spiridusi” care doresc sa vina in ajutorul Mosului pentru a lua parte la mentinerea traditiei noastre, suntem dispusi sa ii implicam in acest eveniment printr-o colaborare de tip barter.
De asemenea, daca doriti sa aflati mai multe detalii despre eveniment puteti sa ne scrieti la adresa obswimclub@gmail.com sau sa ne contactati la numarul de telefon 0748.214.213 .
Asteptam cu nerabdare si incredere un raspuns din partea voastra !
 
 
 
Cu drag ,
 
Echipa Obswim