Cupa Mos Craciun 2019

          Apreciem efortul copiilor, entuziasmul cu care iau parte la cursurile noastre si dorinta de a reusi sa devina cei mai buni. Ne bucuram sa vedem cum copiii termina un an plin de rezultate bune, in care au reusit sa isi invinga teama de apa, sa isi imbunatateasca tehnica si chiar sa participe la competitiile pe municipiu, ajungand la cele regionale!

          Noi, echipa Obswim, dorim sa oferim tuturor copiilor sansa de a fi invingatori si de a purta cu mandrie medalia obtinuta in urma unui concurs, dar si speranta de a reveni pe podium. De aceea ne-am propus ca in fiecare an, in preajma Craciunului sa organizam un concurs de inot in urma caruia toti copiii vor fi castigatori. Intr-un decor de poveste, Mos Craciun si invitatii lui speciali le vor oferi cadouri, diplome, medalii si multe alte surprize tuturor copiilor. Intre probe, spiridusii Mosului ii vor incuraja pe copii facandu-i prin jocuri sa zambeasca, sa glumeasca intre ei, distractia fiind pe primul loc.

Ora de intalnire este 14:00, iar timp de 60 de minute, copii vor desfasura incalzirea, urmand ca proba de concurs sa inceapa la ora 15:00.

135
Copii Inscrisi

INFORMATII EVENIMENT

Dupa ce inscrierea ta este confirmata, pe email vei primi scrisoarea de confirmare necesara pentru a-ti ridica kitul de participare.

In perioada 16 – 20 Decembrie se vor ridica kiturile de participare direct de la antrenorii Obswim.

KIT DE PARTICIPARE

  • Tricou Polo Personalizat
  • Diploma de participare
  • Medalie
  • Casca

Probe Eveniment

  • 25 m picioare crawl / 25 m picioare spate
  • 25 m Crawl
  • 50 m Crawl

Abonamente  Reduse 

  • la acest eveniment poti beneficia de abonamente reduse
  • doar cei care achizitioneaza abonamente in ziua evenimentului vor fi inscrisi automat in tombola cu premii surpriza.

Si noi putem fi Mos Craciun

  • Cu aceata ocazie ne-am propus sa aducem magia Craciunului la copiii care au nevoie de noi! Astfel, va asteptam cu donatii – jucarii, hainute, dulciuri – in ziua evenimentului, in locul special amenajat!

Aici puteti viziona evenimentele anterioare

Vreau Sa Ajut !

Daca aveti cunostinte de “spiridusi” care doresc sa vina in ajutorul Mosului pentru a lua parte la evenimentul nostru, suntem dispusi sa ii implicam in acest eveniment printr-o colaborare de tip barter.

De asemenea, daca doriti sa aflati mai multe detalii despre eveniment puteti sa ne scrieti la adresa obswimclub@gmail.com sau sa ne contactati la numarul de telefon 0748.214.213 .
Asteptam cu nerabdare si incredere un raspuns din partea voastra !

 
Cu drag ,
 
Echipa Obswim

Sponsori Eveniment